The Brilliance (US)

Med musik som levereras med passion och känsla lämnar The Brilliance ingen oberörd! Du kommer inte bara bli som bortsvept utan känna dig tyngdlös när David och John tar med dig till nya upplevelser!

Vi välkomnar The Brilliance till Frizon och till första besöket i Sverige! The Brilliance består av David Gungor och John Arndt, och för er som undrar så är David broder till Michael Gungor. Sedan starten 2010 har de släppt två album och flera singlar. ETT MÅSTE är att lyssna på nya albumet ”All is not lost”.

De båda ser musiken som ett hantverk, som ska ge lyssnaren tid och rum för att uppleva och insupa varje textrad, varje ord, uppbackat med vacker och kreativ musik! Som en worship duo vill de genom musiken ära och förstora Gud. Inför senaste albumet släppte de också en Podcast där de med intressanta gäster ger bakgrundsstoryn till låtarna. 

The Brilliance hör du i Magasinet på lördagen 22.00. Prime time! Förberedd dig på att bli blown away av en spelning kantad av magisk musik, texter som går in i hjärtat och ett unikt uttryck!

Plats | Magasinet
Lördag 22:00