Speedfriending

Festival! Fest! Konserter, tävlingar, festivalmat, bibelstudium, second hand och massivs av nya vänner!…?!Frizon är ju den ultimata platsen att lära känna nya vänner på, men tyvärr märker vi att denna möjlighet inte alltid tas vara på. Detta vill vi förändra! Så i år vill vi peppa för Speedfriending i Sion- en plats där du varje […]

Festival! Fest! Konserter, tävlingar, festivalmat, bibelstudium, second hand och massivs av nya vänner!…?!

Frizon är ju den ultimata platsen att lära känna nya vänner på, men tyvärr märker vi att denna möjlighet inte alltid tas vara på. Detta vill vi förändra! Så i år vill vi peppa för Speedfriending i Sion- en plats där du varje dag får chans att lära känna nya vänner över en fika!

Glöm stel speedating med pinsamma tystnader och prat om vädret, här får ni sitta i grupp runt fikabordet och lära känna varandra tillsammans, när klockan ringer är det dax för nytt bord och nya vänner! Vi tror detta kommer vara en fantastisk start till nya bekantskaper på festivalen!
Så signa upp dig i Sion under dagen, köp med dig gott fika och förbered dig på att träffa nya, sköna människor! Vi ses i Sion!

Plats | Sion
Torsdag 17:00 Fredag 17:00 Lördag 17:00