Sebastian Stakset

För drygt ett år sedan hoppade Sebastian av Kartellen och vände ryggen till missbruk, kriminalitet och hat. Han trodde att han gjort sitt inom musiken, men Gud ville annorlunda.

Sebastian Stakset var frontfigur i rapgruppen Kartellen som sålt flera platina och är en av Sveriges främsta hiphop-profiler. Våren 2016 hoppade Sebastian av Kartellen och vände ryggen till missbruk, kriminalitet, och en kamp fylld av hat. Han trodde att han gjort sitt inom musiken, men Gud visade på många olika sätt att det finns en fortsättning med musiken och att sprida kärleksbudskapet.
– Jag trodde jag visste allt. Men jag visste ingenting. Idag förstår jag att man bara kan bekämpa mörker med ljus och övervinna hat med kärlek. Kan man starta en chockvåg av hat kan man starta en chockvåg av kärlek, och det är precis det jag vill göra nu, säger Stakset.

Nu satsar Stakset på en solokarriär och första singel ”Förlåt” från hans nya album är ute.
– Förlåt är en låt till alla dem som jag sårat. Ett förlåt till alla unga som jag har vilselett in på mörka vägar utav hat, till föräldrar, Socialtjänsten, till Polisen, brandmännen, skolorna och ambulanspersonalen, säger Sebastian.

Till Frizon kommer Stakset med nytt material och ett stort fett liveband från House of Gospel Gbg för att starta en chockvåg av kärlek! Gör dig redo för ett möte med Sebastian Stakset!

Plats | Magasinet
Torsdag 00:30