Lyssna: Relationer

”Lyssna” är Frizons format för att få höra på något. Det handlar mest om att få sitta ner och lyssna på någon annan. Kan ske i massa olika format.

Hur bygger vi bra och ärliga kärleksrelationer och vänskapsrelationer? Hur skapar man goda långvariga relationer? Vad är en bra vän? Hur sätter man goda och rimliga gränser i olika relationer? Vad kan hindra mig från att vara avsiktlig och långvarig i relation till mina vänner? Vad säger Bibeln och Gud om allt sånt här? Vi tittar på Bibelns exempel på massor av fina men även några förgiftade relationer och även vad som gör att relationer håller och mår bra.

Medverkande:  Mattias Martinson är musiker, låtskrivare, artist, lovsångsledare men också pastor och förkunnare. Med sitt passionerade lovsångshjärta har han inspirerat och uppmuntrat tusentals människor, vare sig det gäller fullt ös tillsammans med ungdomar på Gullbranna eller Frizon-festivalen eller mer läsar-tonsinspirerade sånger i tältet på Hönökonferensen. Mattias jobbar som föreståndare i Nimbuskyrkan – en del av Equmeniakyrkan, Sverige.

Therese Martinson är musikant, låtskrivare, sångerska och sångpedagog. Till vardags jobbar Therese som musiklärare och sångpedagog på Rytmus Gymnasiet i Göteborg. Hon strävar efter att se individen och vara närvarande i mötet, vare sig det är hemma, på jobbet, promenaden eller i en Gudstjänst. Hon älskar det blå havet, båtar, bakelser och att vara kreativ. Hon finner ro i skymningsljuset och hopp i gryningen.

Mattias och Therese har tre barn som heter Joel, Anton och Esther. Familjen är bosatt på Öckerö. Mattias och Therese är bästisar.

Plats | Ladan
Lördag 13:00