Lyssna: När du leder + Frizonakademin

Josefine Arenius, Lina Mattebo och projektledarna för Frizon inbjuder till en timma i ledarskapets tecken. Frizonakademin presenteras närmare och sedan får du höra till Josefine Arenius om ledarskap där Lina Mattebo finns med som moderator och frågeställare. Ruskigt bra!

Efter en kort introduktion till Frizonakademin som sker under kommande läsår får du sedan höra till Josefine om tankar kring ledarskap.

Hur får jag olika slags människor att växa? Hur löser jag konflikter i en grupp? Vad gör jag när allt går åt skogen? Vilka värden vill jag aldrig kompromissa med? Hur sätter jag modiga med uppnåeliga mål?

Det är fantastiskt, men svårt, att vara ledare. Genom självupplevda exempel, konkreta råd, bred kunskap och praktiska utmaningar hjälper Josefine Arenius dig att hitta din ledarstil. Och inte minst att börja i rätt ände. För innan du börjar leda andra behöver du fundera på vem du är och vart du ska.

Josefine Arenius är föreläsare inom ledarskap och författare till boken När du leder.
Lina Mattebo är utbildad journalist, författare och jobbar som redaktör på bokförlaget Libris.

Josefine, Lina och projektledarna för Frizon inbjuder till en timma i ledarskapets tecken. Frizonakademin presenteras närmare och sedan får du höra till Josefine Arenius om ledarskap där Lina Mattebo finns med som moderator och frågeställare. Ruskigt bra!

Medarrangör: Libris förlag

Plats | Loftet
Fredag 14:00