Kulturkompis på Frizon

Haka på som kulturkompis på Frizon i år! Tillsammans med Bilda sker träffar 12.30 uppe på Stallet (Estraden) där vi matchar ihop grupper om minst tre för att tillsammans gå på aktiviteter – för ingen ska vara ensam!

”Kulturkompis – Make Friends Through Culture” ger asylsökande/nyanlända och etablerade svenskar möjligheten att gå på kulturaktiviteter tillsammans. Under Frizon kommer deltagare från hela Sverige, med olika bakgrund och från olika länder. Vi bjuder också in flera asylboende som finns i Mellansverige.

Så ta chansen, etablerad som helt ny i vårt fina land! 13.00 träffas alla som vill haka på i Världens Tält, där vi tillsammans med Bilda berättar om Kulturkompis på Frizon, delar in i grupper om minst 3 och sedan kickar iväg er med mål att gå på 3 aktiviter tillsammans under dagen – konserter, panelsamtal, eller kanske en fika, eller varför inte spela lite fotboll i KRIK Arena. Ingen ska behöva vara ensam, så har du hjärta för människor, eller hjärta för nyanlända eller bara vill vara med och skapa god stämning eller ta del av god stämning! KOM!

Kulturkompis – Make Friends Through Culture finns på flera ställen i Sverige och är något du kan engagera dig i även efter Frizon!
Läs mer på Kulturkompis.nu

Plats | Världens tält
Fredag 13:00 Lördag 13:00