Johanna Smitz

Vi välkomnar Johanna till mysiga Loftet! Hon berättar med egna ord vad musik och Frizon har fått betyda för hennes liv. ”När jag var 15 år så blev jag sjuk. Allt jag hade tagit för givet föll isär. Jag kunde inte längre gå i skolan, jag hade inte längre kraft över till något annat. Nätterna […]

Vi välkomnar Johanna till mysiga Loftet!
Hon berättar med egna ord vad musik och Frizon har fått betyda för hennes liv.

”När jag var 15 år så blev jag sjuk. Allt jag hade tagit för givet föll isär. Jag kunde inte längre gå i skolan, jag hade inte längre kraft över till något annat. Nätterna var värst. Då var ensamheten som mest påtaglig. När smärtan inte ville ta slut tog jag min freestyle och tryckte på play. Melodierna och orden gav styrka, minut för minut. Det var en sådan tröst att höra låttexter som påminde mig om att jag inte var ensam.

När jag äntligen tagit mig igenom det värsta, stod jag en natt i Ladan på Frizon, och fick höra ett av banden som hjälpt mig att kämpa. Känslan var obeskrivlig. Det gick inte att hålla tillbaka tårarna.

Musik har betytt mer för mig än vad ord kan beskriva. Det kom naturligt att sedan börja skapa musik själv, att få ge tillbaka av det jag fått av andra.

Det känns helt fantastiskt att få vara tillbaka på Frizon, denna gång som artist!”

Plats | Loftet
Fredag 21:30