Hunger Games

En av våra många nyheter på Frizon 2017 är två gigantiska lekar. En massiv aktivitet som är inkluderande, rolig och spännande! Välkommen!

Är du en av dom som drömt om att få vara med i ”Hunger games”? Nu har du chansen, nästan i alla fall. Under lördagen kommer Frizonområdet byta skepnad ännu en gång. Spring för livet, pakta ihop dig med en kompis, sno varandras fiktiva liv: allt för att själv överleva! Hunger Games är till för att just du ska delta. Dock kan bara en vinnare koras, är det du?

Kom, ha roligt, träffa nya kompisar och skratta tillsammans!

REGLER

Med en ballong i ena handen och ett ”vapen” i andra är du redo för den första upplagan av Frizons Hunger games! Du vinner spelet om du är den siste kvar på området med en uppblåst ballong. Du förlorar om din ballong går sönder.

Spelet startar med att alla deltagare står i en cirkel med blicken fäst på kistorna fulla av ”vapen” i mitten. Signalen kommer att ljuda och du har där chansen att få tag i de bästa vapnen, eller undvika ett blodbad. Runt om på spelplanen kommer du också finna ”vapen” men kom ihåg att du endast får bära ett vapen som är stjärnmärkt* samtidigt.

Pakter är tillåtet och med en lyckad pakt kan du eliminera många motståndare. Om 10 personer i samma pakt omringar en person genom att hålla varandras händer måste denne poppa sin egen ballong och erkänna sig eliminerad av den ökända – paktdöden.

Du får endast röra dig inom markeringarna. Men se upp, markeringarna kommer krympas och en del faror kommer uppstå! Eld, orkaner och liknande är mycket vanligt. Se till så du har rätt utrustning för att överleva.

Giltiga vapen är…
– Tandpetare*
– Grillpinne*
– Plastgaffel*
– Gummisvärd* (slå ballongen ur handen)
– Badring (sätt den runt din som skydd)
– Delfin (Rid på den in i någon och den måste stå still i 5 sekunder)
– Vattenpistoler (träffas du av en blir du fryst i 10 sekunder)

Ogiltiga vapen är…
– Allt som inte vi har försett dig med.
Det är förbjudet att ta med egna ”vapen”.

LYCKA TILL!

 

Plats | KRIK Arena
Lördag 12:00