WorshipNight: Hope For This Nation

Ett nytt inslag på Frizon i år är festivalens Worship:nights. Tre kvällar i rad bjuder vi in olika lovsångs-akter som vi får lovsjunga och tillbe tillsammans med. Fredagkväll välkomnar vi Hope For This Nation.

Hope For This Nations drömmer om ett förvandlat land där Jesus är känd, upphöjd och efterföljd. De längtar efter att se ett enat Guds folk tillsammans lovsjunga Gud i frihet i stad efter stad. Med en längtan efter att se Guds rike sprida sig som en löpeld från plats till plats. En längtan att se en Gudsrikes-kultur prägla lokala församlingar och våra vardagsliv – en Gudsrikes-kultur som tror Gud om det omöjliga och som räknar med Honom i allt. De längtar efter att se människor i alla åldrar förstå vilka de är skapade till att vara och bli utrustade i livet tillsammans med den helige Ande.

Hope For This Nation är en ekumenisk rörelse som vill stå tillsammans med de lokala församlingarna på de platser dit de kommer. De reser runt i städer och sammanhang för att samla till lovsång, tid inför Guds ansikte, undervisning, outreach och betjäning i förbön.

Matt 12:21: ”Och till hans namn ska folken sätta sitt hopp.”

Plats | Ladan
Fredag 23:00