Capture The Flag

En av våra många nyheter på Frizon 2017 är två gigantiska lekar. En massiv aktivitet som är inkluderande, rolig och spännande! Välkommen!

Frizonområdet förvandlas till ett enda stort slagfält. Har du kört Capture the Flag i kyrkan eller i skolan? Frizon 2017 bjuder in till Närkes, Sveriges, ja kanske en av världens största Capture the Flag.
Fyra lag som förstås utgörs av dig och dina kompisar kommer försvara var sitt revir inne på Frizonområdet och du får vara med i ett av dem. Balansen mellan försvar och anfall kommer att vara avgörande. Hur kommer ert lag organisera er? Tillsammans blir det fett! Välkommen!

REGLER

De 4 olika lagen bär färgerna röd, gul, blå och grön samt har varsin General. Tillsammans med din General ska ni skydda er flagga och ta de andra lagens flaggor till er bas.

Du vinner spelet om ditt lag har kvar er flagga i den egna basen sist. Du förlorar spelet när er flagga når en motståndares bas. Om detta händer förlorar du och ditt lag. Rök i ditt lags färg kommer då synas på himlen och ditt lag måste lämna spelet.

Till din hjälp har du två band som är dina liv. Om dina band blir ryckta är du ute ur leken.

Du får inte…
– Flytta din egen flagga oavsett var den än är. Bara försvara den.
– Spela vidare om du saknar band.
– Fuska. Gud ser dig.

Du får…
– Vila och vara fri i frizonen.

LYCKA TILL!

Plats | KRIK Arena
Fredag 12:00