Aviana

Om Frizons scen Eldstaden någon gång kommer ta eld under festivalen så är det nu! Aviana riskerar att sätta hela parken i brand! Fram med metal-nävarna så kör vi!

AVIANA släppte den 20 Januari sitt debut album ‘Polarize’ via Rambo/Sony Music och sedan dess har allt pekat spikrakt uppåt.
De senaste recensionerna i Close-Up Magazine och Sweden Rock Magazine där bandet fått av 8/10 förstärker verkligen känslan vi får att detta är den nästa stora akten i sin genré i Sverige. Som om inte det vore nog så hade den senaste singeln ”Solar” tagit sig in på den ökända spellistan ”Top Tracks in Metal” (tillsammans med storheter som Metallica, In Flames och Bullet For My Valentine) efter att ha lyssnats på över 100,000 gånger via Spotify på mindre än en månad efter släppet.

Med visionen att anses som världens bästa liveband, har bandet byggt upp sitt musikskrivande kring förhållandet i hur det ska kunna utspelas på bästa möjliga sätt på en scen där de ger metal- och hardcorepubliken en unik upplevelse. Inspirerade av sensationer som Architects och Bring Me the Horizon är Aviana här för att stanna.

Aktuella på turné i Storbrittanien och runt om i hela Europa under våren/sommaren kommer nu Aviana till Frizon Festivalen i Augusti. Missa inte det!

AVIANA består av:
Marcus Vik – Sång
Niclas Bergström – Trummor
Sebastian Colque – Bas
Marcus Heffler – Gitarr
Oscar Forsman – Gitarr

Plats | Eldstaden
Torsdag 01:30