Volontär

Som volontär är du med och skapar en av sommarens absoluta höjdpunkter! Du får vänner för livet samtidigt som du möjliggör en otroligt skön festival!

KLICKA HÄR FÖR ATT SÖKA SOM VOLONTÄR!

 

Frizon vore ingenting utan alla fantastiska människor som ställer upp och gör festivalen tillsammans! Häng med och se festivalen från insidan! Som volontär gör du en oerhört viktig insats för festivalen samtidigt som du får ha otroligt roligt tillsammans med andra volontärer och få vänner för livet. Du ingår i ett team – allt ifrån mat eller förarbete till service, välkomnade och sophantering eller varför inte något av alla störtsköna caféer!

 

Är du en av de volontärer vi letar efter?

Vill du träna dina ledaregenskaper, utmana dig själv och få mer erfarenhet av att arbeta i team och samtidigt ha fruktansvärt roligt? Sök som volontär och var med och skapa Frizon 2018. Vi behöver dig!

 

Som volontär får du

  • Gratis festivalpass med camping som ingår
  • Årets Volontär-tischa
  • Rabatterat matpass (150kr)
  • Ledarträning på plats

 

Vad gör en volontär?

Som volontär på Frizon kan du jobba på något av våra caféer, finnas med i säkerhetsteam eller hjälpa till med matservering i vår Food court. På Frizon ingår alla i team med en ansvarig teamledare.

 

Som volontär

  • arbetar du 6 timmar per dag i det team du blir tilldelad
  • är på plats torsdag kl 9.00 till söndag kl 18.00 (9-12 augusti)
  • är med och bygger upp ditt område samt river ner det efter festivalen

Vi ser så mycket fram emot din ansökan och att vi får göra Frizon tillsammans med dig!
Om du har några frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta Lovisa Gradin, som är ansvarig för alla volontärer. Du hittar henne på Kontakt-sidan.

 

KLICKA HÄR FÖR ATT SÖKA SOM VOLONTÄR!