Press

Festivalen Frizon lockar tusentals unga människor varje år! Som arrangör är EFK stolta och glada att bjuda in dig som önskar nyhetsrapportera direkt från festivalen eller dig som söker intervjuer inför, under eller efter Frizon.

Festivalen Frizon har arrangerats av Evangeliska Frikyrkan sedan 1999. Som journalist är du varmt välkommen att ansöka om pressackreditering till festivalen samt att kontakta Frizons projektledare för intervjuer och nyheter. Frizon lockar många unga människor och under några dagar i augusti skapas en magisk plats med Jesus i centrum och runt omkring 150 programpunkter med ca 300 volontärer och 300 medverkande samt 2000 besökare. Frizon är en fantastisk plats fylld med möjligheter för unga människor att blomstra, upptäcka nya sidor av Gud och möta nya människor. Haka på det glada Frizon-tåget!

 

Behöver du pressbilder på projektledare eller söker andra bilder från festivalen så kontakta oss som hjälper dig vidare. Vi vill också otroligt gärna ha dig på plats och nyhetsrapportera 9-12 augusti. Vi hjälper dig med pressackreditering. Oavsett så kontakta oss så hjälper vi dig tillrätta! Du finner oss på Kontakt-sidan.

 

Med vänlig hälsning,

/ Projektledar-trion

Josef Maxson, Samuel Wejde, Julia Martinsson