Festivalområdet

Frizon är en riktig hejdundrandes festival. Här hittar du bungy-runs, massa god mat, små mysiga caféer, beachvolleyboll, sköna parker, härliga utställare och en aktivitetsarena. Allt för att du ska få så många chanser som möjligt att testa nya saker och möta nya människor. Varmt välkommen!

Food court & caféer

Mitt på festivalområdet ligger Frizons Food court där du kan ta del av flera goda upplevelser efter tycke och smak. I samband med lunch så öppnar Food courten så att du under dagen och hela kvällen (och kanske till och med natten) kan ta dig någon god smaskbit. Det finns också ljuvliga caféer med gott fika, och inte minst de klassiska baguetterna på Café Sion.
Öppettider Food court
Wok kl 12-01
Wrap/Soppa kl 12-01
Streetfriends Foodtruck (Burgare) kl 12-03

Öppettider Café
Café Sion kl 10-03
Café Pärleporten (Stallet) kl 12-02
Café Världens Tält kl 12-23

Frukost
Kl 09.00-10.30 på området (Utanför Magasinet)
Ta din frukostpåse och vandra över till Morgonsoffan!
OBS! Frukost endast för de med matpass.
Se biljetter för mer info 🙂

 

Scener

Magasinet

Här spelar de stora akterna på Frizon. En stor öppen yta i det stora Magasinet där 2000 personer går in ståendes i kombination med en riktigt fet scen som även live-filmar konserterna. Det är här det händer och ingen av konserterna här inne bör missas. Dansa, svettas, hoppa och jubla!

Ladan

Ladan är jordens mest fantastiska plats. En gigantisk lada som sväljer inte mindre än 3500 personer. Här sker alla kvällsgudstjänster, bibelstudier och de konserter som sker i Ladan är fullkomligt magiska. Med en obeskrivlig stämning skapar Ladan oförglömliga glittrande minnen.

Eldstaden

Frizons ljuvliga och mysiga utescen i parken. Med enorma eldstäder som brinner runt omkring dig får du uppleva allt från allsång, intim musik till galen balkan som definitivt sätter fyr på dig.

Loftet

Favoritplatsen för dig som vill uppleva sing&song-writing när den är som bäst, poesi som tar dig till en annan värld, eller bara sjunka ner i en soffa och andas från allt stoj på festivalområdet. Loftet ÄR njutning.

Estraden

En estrad men otroligt underhållande inslag. Uppe på stallet, mitt i café Pärleporten finner du Estraden. Här kommer livepoddar blandas med improteater, bra snack och nattsudd delux! Välkommen!

 

Forum

Stallet

Stallet är en av de platser du kommer hänga mest på. Det är för att allt finns där. Ett fantastiskt café på övervåningen varvat med sköna utställare samt den bästaste av de bästa estrad-scener med quiz, teater, impro och annat skojsigt. Nerevåning har vi fyllt av spännande saker att upptäcka, bland annat Poplandia – här kommer det poppas av popcorn, Ny Generation, och massa sköna människor som skapar prylar du kan köpa!

Världens tält

I Världens tält kan du ta del av allt möjligt från vår omvärld. Mission, framtiden, vad ska jag göra efter studenten, vad handlar egentligen ledarskap om, och vad tycker och tänker folk om TV-serien SKAM och vad behöver jag som kristen egentligen ha koll på. Och behövs det fler församlingar i Sverige? Tillsammans med Liljeholmens Folkhögskola samt EFKs Internationella program och Sverigeprogram blir det grymma samtal, världens bästa café och Världens Fest varje kväll med inslag från världens alla hörn!

Bönetältet

Här sker det härliga bönemöten, olika seminarier och workshops, och underbara samtal av olika slag om bönen och hur den både kan förändra och förvandla ditt liv.

KRIK Arena

En arena av aktiviteter – vad kan bli bättre än det? Trampoliner, cirkelpass, spikeball, fotboll, parkour och massa annat erbjuder organisationen KRIK. Testa på nått nytt, eller haka på någon sportturnering eller utmana dina kompisar på Spikeball! Packa träningskläderna, för här finns det möjligheter att röra på sig.

Ordet

Hos Ordet står Bibeln i centrum. Här kan du sitta ner för personlig andakt eller lyssna till föredrag, soff-samtal eller delta i workshops. Du kan också få tips och hjälp med din egen bibelläsning. Efter Frizon kan du ta med dig vår alldeles egna bibelläsningsplan hem – i telefonen!

POPLANDIA

I år presenterar vi stolt POPLANDIA!
Här kan allt hända. Flera sköna små butiker, workshoprum, go stämning!
POPLANDIA gör vi tillsammans med Ny Generation som finns på plats med fet pop-up store själva, och taggar för att ta Jesus till skolan! Det blir popcorn, glädje, skönt häng – let´s get poppin!
Även etablerade folk finns på plats med sitt, så här finns chans att få tips och inspiration till det du är taggad på att dra igång! Du hittar Poplandia nere i Stallet!

 

 

 

Annat på området

Second hand-butik

Frizons alldeles egna secondhand-butik! Här kan du fynda schyssta begagnade kläder och prylar. Tillsammans med secondhand-butiken Ge för livet i Örebro med omnejd har varor samlats ihop som kan bli just ditt nya favoritplagg.

Örat

Du pratar – vi lyssnar. Här finns en möjlighet att sitta ned och samtala i stillhet. Du finner folk här som verkligen vill lyssna på det som du funderar på, något du bär med dig till Frizon eller upplever i samband med bibelstudier eller gudstjänster eller andra inslag under festivalen.

Aktiviteter

På festivalområdet finns också massa utställare där du kan engagera dig, ett helt gäng uppblåsbara hinderbanor och utmaningar, en beachvolleyplan med löpande turneringar och en drös av andra inslag som vi släpper under våren och sommaren.

 

Camping

Varmt välkommen med antingen tält eller husvagn under Frizon. I ditt festivalpass ingår campingplats. Precis intill festivalområdet finns den härliga campingen där personal hjälper dig att få en plats, lotsa dig rätt och svarar på frågor. För den bästa upplevelsen köp en el-plats för din husvagn! Varmt välkommen med antingen tält eller husvagn. Läs mer på Frågor & Svar om när du kan komma med din husvagn och vilka tider som gäller.