Biljetter

KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA BILJETT!

 

Köp biljett nu!

I år firar Frizon sin 20:e festival. Kom med och fira med oss!
Köp din biljett till årets Frizon-festival med en gång.
Välj den biljett som passar dig bäst!

Nedan kan du läsa mer om olika biljettalternativ.

 

Frizon biljetter 2018

Festivalpass       750 kr (innan 15 juni)
Festivalpass       950 kr (efter 15 juni)
Dagspass tors    350 kr
Dagspass fre      400 kr
Dagspass lör      400 kr
Matpass              300 kr, säljs tom. söndag 5 augusti
El-plats                650 kr

 

Biljettyp

Festivalpasset ger dig tillträde till hela festivalen från torsdag 9 aug till sön 12 aug. Allt ingår, så som alla spelningar, alla aktiviter, allt allt allt.

De olika dagspassen ger dig tillträde till festivalen för den dagen. Passar bra för dig som inte kan vara med på hela festivalen, eller kanske bara vill ta del av en specifik konsert.

Köper du ett matpass får du en matkupong och en frukostkupong per dag under festivalen, dvs 3 frukostar och 3 matkuponger. Genom att köpa ett matpass sparar du pengar, då du får mer för pengarna. Det är också endast genom matpasset som du får tillgång till frukost på området överhuvudtaget. Matpass säljs till och med söndag 5 augusti.

El-plats köper du till din husvagnsplats. Med det menas att om du köper en el-plats har du försäkrat dig om att du får en husvagnsplats med el till. Övrig camping ingår i festivalpasset (och i dagspasset!).

 

Åldersgräns 15 år (född 2003)

Festivalen Frizon har en åldersgräns på 15 år. Det året du fyller 15 är du varmt välkommen till Frizon.
För 2018 innebär det att är du född år 2003 eller är äldre, så köp biljett och ta del av årets Frizon – vad väntar du på?

Grupprabatt eller faktura

Vid köp av minst 10 festivalpass kan rabatt på 10% av festivalpasset ges. För dig som vill köpa biljetter med faktura och/eller vill få del av vår grupprabatt kontakta Ticksters kundtjänst. Deras öppettider är vardagar 08:00–17:00 och lördagar 10:00–14:00.

Fyll bilen-dealen

Om du som anställd ungdomsledare kommer till festivalen med minst en bil full av ungdomar går du in gratis! Självklart kan ni åka kollektivt också – det vi utgår ifrån är att du kommer tillsammans med minst fyra av dina ungdomar till incheckningsvagnen. Du behöver ha med ett skriftligt intyg från antingen föreståndare eller ordförande i din församling på att du är anställd samt giltig ID-handling (liksom alla deltagare ska ha med sig).
Kontakta josef@frizon.nu om du har vidare frågor

Gratis för dig som fyllt 50

Vi gillar att det dyker upp människor på området som inte är vår primära målgrupp. Därför är Frizon gratis för dig över 50 år! Det enda du behöver ha med är legitimation.

 

Problem?

Strular ditt biljettköp? Har du inte fått din biljett? Vill du köpa biljett till grupprabatt eller bara via telefon?
Alla frågor som rör ditt köp av biljett hänvisar vi till Ticksters kundtjänst:
0771 – 47 70 70
kundtjanst@tickster.com