Biljetter

KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA BILJETT!

 

Köp biljett nu!

Köp din biljett till årets Frizon-festival med en gång. Välj den biljett som passar dig bäst!
Nedan kan du läsa mer om olika biljettalternativ.

 

Frizon biljetter 2017

Festivalpass       750 kr (innan 1 juni)
Festivalpass       950 kr (efter 1 juni)
Dagspass tors    250 kr
Dagspass fre      400 kr
Dagspass lör      400 kr
Matpass              300 kr
El-plats                650 kr

 

Biljettyp

Festivalpasset ger dig tillträde till hela festivalen från torsdag 10 aug till sön 13 aug. Allt ingår, så som alla spelningar, alla aktiviter, allt allt allt.

De olika dagspassen ger dig tillträde till festivalen för den dagen. Passar bra för dig som inte kan vara med på hela festivalen, eller kanske bara vill ta del av en specifik konsert.

Köper du ett matpass får du en matkupong och en frukostkupong per dag under festivalen, dvs 3 frukostar och 3 matkuponger. Genom att köpa ett matpass sparar du pengar, då du får mer för pengarna.

El-plats köper du till din husvagnsplats. Med det menas att om du köper en el-plats har du försäkrat dig om att du får en husvagnsplats med el till. Övrig camping ingår i festivalpasset.

 

Åldersgräns 16 år (född 2001)

Festivalen Frizon har en åldersgräns på 16 år. Det året du fyller 16 är du varmt välkommen till Frizon.
För 2017 innebär det att är du född år 2001 eller är äldre, så köp biljett och ta del av årets Frizon – vad väntar du på?

Grupprabatt eller faktura

Vid köp av minst 10 festivalpass kan rabatt på 10% av festivalpasset ges. För dig som vill köpa biljetter med faktura och/eller vill få del av vår grupprabatt kontakta Ticksters kundtjänst. Deras öppettider är vardagar 08:00–17:00 och lördagar 10:00–14:00.

Fyll bilen-dealen

Om du som anställd ungdomsledare kommer till festivalen med minst en bil full av ungdomar går du in gratis! Självklart kan ni åka kollektivt också – det vi utgår ifrån är att du kommer tillsammans med minst fyra av dina ungdomar till incheckningsvagnen. Du behöver ha med ett skriftligt intyg från antingen föreståndare eller ordförande i din församling på att du är anställd samt giltig ID-handling (liksom alla deltagare ska ha med sig).
Kontakta rebecka@frizon.nu om du har vidare frågor

Gratis för dig som fyllt 50

Vi gillar att det dyker upp människor på området som inte är vår primära målgrupp. Därför är Frizon gratis för dig över 50 år! Det enda du behöver ha med är legitimation.

 

Problem?

Strular ditt biljettköp? Har du inte fått din biljett? Vill du köpa biljett till grupprabatt eller bara via telefon?
Alla frågor som rör ditt köp av biljett hänvisar vi till Ticksters kundtjänst:
0771 – 47 70 70
kundtjanst@tickster.com