Mares släpper nytt!

Mares kommer till Frizon i år också! Nya singeln ”Nattens sista dans” är ute nu! Riktigt svängigt och vi kan faktiskt börja välkomna våren! Micke i bandet berättar om låten: ”När jag tänker efter så är inte texten tillräckligt intressant för analyseras och tolkas så en förklaring är att jag var 17 och ingenting gick […]

Mares kommer till Frizon i år också! Nya singeln ”Nattens sista dans” är ute nu! Riktigt svängigt och vi kan faktiskt börja välkomna våren!

Micke i bandet berättar om låten:
”När jag tänker efter så är inte texten tillräckligt intressant för analyseras och tolkas så en förklaring är att jag var 17 och ingenting gick ihop över huvud taget. Jag står inte för så mycket jag tyckte, tänkte eller kände under den tiden, åtminstone inte rakryggat, men det är också det som gör låten spännande. Texten är lite av en relik, nästan en skamfläck på en självbild och ett samvete som inte direkt utmärkt sig för sin renlighet. Musiken är tvärtemot en vision, något tryggt och vårens första solstrålar som värmer i ryggen.”