Nu är vi igång!

Varmt välkommen till Frizon 17 – sommarens skönaste festival! Årets tema för festivalen är HEM. Boka in 10-13 augusti med en gång så ses vi där!

Frizon17 har sparkats igång med dunder och brak och du är välkommen på en resa ända fram till 10 augusti när festivalen drar igång! Under våren och sommaren fortsätter vi släppa nyheter – artister, poeter, bra talare, härliga gudstjänster, massa aktiviteter och annat skoj som dyker upp!

Här på hemsidan finner du massa bra info om både festivalen och allt som händer! Vill du vara volontär så ansök om det. Vill du ställa ut med din organisation – VÄLKOMMEN! Har du den bästa idéen till Frizon? Hör av dig!

 

Följ oss på sociala medier för att vara mest uppdaterad! Facebook och Instagram alltså, där är vi sjukt intensiva! Välkommen med på resan inför Frizon17 med tema HEM!